Showbiz

#avatar #incasari #record #boxoffice #international

Avatar - incasari record in boxoffice-ul international

Nu este o surpriza faptul ca Avatar reuseste sa se mentina in fruntea box-office-ului international pentru a doua saptamana consecutiv, iar filmul sa se apropie repede de suma de 1 miliard de dolari, scrie The Hollywood Reporter.

Cu aproape 620 de milioane de dolari incasati in cele zece zile de rulare pe marile ecrane din intreaga lume, Avatar-ul lui James Cameron are toate sansele sa rescrie istoria si sa depasasca Titanic, cel putin la capitolul incasari. Nici in ceea ce priveste premiile, Avatar nu sta rau; pelicula are, pana acum, patru nominalizari pe premiile Golden Globes .

Pe locul al doilea in clasamentul incasarilor din SUA, de la sfarsitul saptamanii trecute, s-a pozitionat cel mai nou film semnat Guy Ritchie, Sherlock Holmes. Super productia cu Robert Downey Jr. si Jude Law a incasat peste 65 de milioane de dolari in numai trei zile pe ecranele din SUA.

Pe pozitia a treia se regaseste Alvin and the Chipmunks 2, un film ce combina tehnicile animate cu pelicula, care a incasat in primul weekend in cinematografele nord-americane peste 50 de milioane de dolari. Printre primele cinci filme din box-office-ul american mai figureaza comedia It’s Complicated si drama Up in the Air.

Urmareste trailerul filmului Sherlock Holmes:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea