Showbiz

#avatar #azi #dvd #blu ray

Avatar - de azi pe DVD si Blu-ray

Twentieth Century Fox Home Entertainment a anuntat astazi ca va incepe distribuirea globala a filmului revolutionar de lung metraj , semnat de James Cameron , pe Blu-ray si DVD, incepand cu data de 21 aprilie pentru a coincide cu a 40-a aniversare a Zilei Pamantului.

Vino joi, 22 aprilie, in Cora la lansarea Avatar pe Blu Ray si DVD. Toate persoanele care vor cumpara in cursul zilei de  joi, 22 aprilie, din reteaua Cora titlul Avatar pe suport Blu Ray sau DVD vor primi cadou cartea originala, „The Art of Avatar”.

Nu ratati discul Blu-ray cu Avatar care ofera o experienta suprema de inalta definitie pentru spectatorii de acasa. Recunoscut pentru imaginea si sonorul optim, scenografia si efectele speciale magistrale ale filmului sunt de o claritate uluitoare pe Blu-ray.

De la lansarea in cinematografe in decembrie anul trecut, Avatar continua sa faca istorie in industria filmului. Castigator doua Globului de Aur si a trei premii Oscar, Avatar este filmul cu cele mai mari incasari din toate timpurile, cu peste 2,6 miliarde de dolari in box office-ul mondial, dintre care 1,9 miliarde de dolari de pe piata internationala .

Regizorul James Cameron duce publicul intr-o lume de neimaginat, unde un erou reticent porneste intr-o calatorie de izbavire si descoperire in timp ce duce o batalie eroica pentru a salva o civilizatie . Scris de Cameron si produs impreuna cu vechiul sau colaborator Jon Landau, Avatar ii are in distributie pe Sam Worthington, Zoe Saldana, Sigourney Weaver, Stephen Lang, Michelle Rodriguez, Giovanni Ribisi si Joel David Moore.

Trailer Avatar:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea