Showbiz

#incasari #no.1 #saptamani #cinci #avatar

Avatar - cinci saptamani No. 1 la incasari

Dupa o luna de zile de la lansarea in cinematografe, Avatar, premiat recent cu doua , inca se afla in fruntea -ului american, reusind performanta de a fi cinci saptamani numarul 1 la incasari , scrie aceshowbiz.com.

Ultimul film care a petrecut tot cinci saptamani in fruntea clasamentului incasarilor a fost The Sixth Sense in 1999. Avatar a mai incasat in weekend-ul trecut 41 de milioane de dolari, amenintand serios Titanicul, filmul cu cele mai mari incasari din istorie. Pana in prezent, Avatar a generat venituri de peste 1,6 miliarde dolari.

Pe locul al doilea in boxoffice -ul american s-a clasat pelicula apocaliptica The Book of Eli cu Denzel Washington in rolul principal. Filmul a incasat in primul weekend de rulare pe marile ecrane peste 30 de milioane de dolari. Insuficient, totusi, pentru a detrona Avatarul lui James Cameron.

Pe locul al treilea in clasamentul incasarilor de peste ocean s-a pozitionat drama The Lovely Bones cu 17 milioane de dolari incasate in trei zile, in timp ce Alvin and the Chipmunks: The Squeakquel si Sherlock Holmes au ocupat locurile patru si cinci in box-office.

Urmareste trailerul filmului The Book of Eli:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea