Showbiz

#dvd #lansare #avatar #james cameron #regizor #film

Avatar apare pe DVD si Blu-ray

Twentieth Century Fox home entertainment a anuntat ieri ca va incepe distribuirea globala a filmului revolutionar Avatar , semnat de James Cameron , pe Blu-ray si DVD, incepand  cu 21 aprilie, data care coincinde cu cea de-a 40-a aniversare a Zilei Pamantului.

De la lansarea in cinematografe in decembrie anul trecut, Avatar continua sa faca istorie in industria filmului. Detinator a doua premii Globul de Aur si premiat cu trei Oscaruri, Avatar este filmul cu cele mai mari incasari din toate timpurile, cu peste 2,6 miliarde de dolari in box office-ul mondial.

Regizorul James Cameron duce publicul intr-o lume fantastica, unde un erou reticent porneste intr-o calatorie de izbavire si descoperire in timp ce duce o batalie eroica pentru a salva o civilizatie.

Scris de Cameron si produs impreuna cu vechiul sau colaborator Jon Landau, Avatar ii are in distributie pe Sam Worthington, Zoe Saldana, Sigourney Weaver, Stephen Lang, Michelle Rodriguez.

Urmareste mai jos trailerul filmului Avatar:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea