Showbiz

#razboi #film #avatar 2

Avatar 2 va fi un film de razboi?

Avatar , film care tocmai a primit noua nominalizari la din acest an, va avea parte de o continuare, dar nu atat de curand cum spera fanii, scrie aceshowbiz.com.

In ciuda succesului comercial al lui .

Cei de la Aceshowbiz sustin ca Avatar 2 va fi un veritabil film de razboi, desi actiunea sequel -ului nu va avea loc pe indepartata Pandora. Se pare ca pentru continuarea blockbuster-ului vor fi folosite niste secvente care faceau parte din scenariul original al lui Avatar, dar nu au fost incluse in film.

Recent, actorul Joel David Moore, care interpreteaza in Avatar rolul unui cercetator, a declarat ca James Cameron a vorbit cu echipa filmului despre ideile ce vor fi incluse in sequel. "Am discutat despre modul in care ar putea continua filmul. Bineinteles, deocamdata nu exista ceva stabilit, iar mie imi plac toate ideile", a spus actorul.

2 miliarde si 9 nominalizari la Oscar

Intre timp, Avatar a devenit cel mai profitabil film din toate timpurile si totodata singurul care a reusit sa obtina incasari de peste 2 miliarde de dolari. Totusi, James Cameron este aproape sigur ca Oscarurile il vor ocoli anul acesta. "Nu cred ca fulgerul poate lovi de doua ori in acelasi loc. Nu cred ca voi castiga, mai ales din cauza modului in care am reactionat cand am luat Oscarul".

Cameron spera insa ca statueta va merge la fosta sa sotie, Kathryn Bigelow. "The Hurt Locker este un film foarte foarte bun. Dintre cele nominalizate este cu siguranta cel care are cele mai mari sanse. Este momentul lui Kathryn. Nu m-ar deranja sa pierd in favoarea ei. Eu deja am o statueta din asta. M-as enerva, bineinteles, daca nu castig, dar nu m-ar deranja daca ar castiga ea", a afirmat Cameron pentru revista Empire.

Urmareste trailerul filmului Avatar:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea