Showbiz

#sequel #james cameron #ocean #avatar 2

Avatar 2 va fi filmat sub apa

James Cameron nu se gandeste decat la Avatar. Regizorul va relansa Avatar pe 27 august intr-o versiune care include mai multe scene care nu au fost incluse in lungmetrajul care a avut premiera in decembrie 2009.

Dar asta nu tot. Cameron deja are scenariile pentru continuarile lui Avatar, doua la numar, iar intr-unul din sequel-uri vrea sa surprinda lumea subacvatica de pe Pandora. Astfel, Avatar 2 va explora oceanele de pe planeta Pandora, pe care Cameron le descrie ca fiind “la fel de bogate si diferite, dar si pline de elemente surpriza” ca si decorurile din primul film.

“Cred ca ar trebui sa filmam sub apa, mai ales ca avem multe personaje care traiesc in oceane”, a spus Cameron pentru MTV News.

“Nu ne vom distra ca si cum am face scufundari . Sa filmezi sub apa pentru un film de genul asta este o munca diferita. Nu ne vom distra, vom munci”, a tinut sa explice regizorul.

James Cameron a dezvaluit recent ca ar putea filma Avatar 2 si 3 simultan datorita faptului ca nu trebuie sa schimbe decorurile. Actorii vor lucra in cea mai mare parte in fata ecranului verde, iar decorurile vor fi adaugate ulterior prin CGI (Computer Generated Imagery ).

Trailer Avatar:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea