Showbiz

Au mai ramas doar 3 categorii de bilete la concertul lui C.C. Catch

Biletele de 50 RON si de 100 RON la concertul pe care  C.C. Catch il va sustine pe 11 aprilie la Sala Palatului au fost deja epuizate, informeaza organizatorii evenimentului.
 
Au mai ramas 3 categorii de bilete (75, 125 su 160 lei) care pot fi achizitionate de la Sala Palatului, Magazinele Diverta, Magazinul Muzica sau de pe www.tiketpoint.rowww.bilet.rowww.blt.ro, www.bilete.rowww.myticket.ro.
  
Concertul lui C.C. Catch va fi deschis de un recital sustinut de Mihai Traistariu. Acesta a declarat recent ca pentru el este o onoare si o bucurie imensa sa cante in deschiderea unui artist de talie mondiala.
 
Mihai a mai concertat in alte tari, pe aceeasi scena cu vedete internationale precum Michael Bolton, Stevie Wonder , Dj Bobo , Dana International, Elena Paparizou , Anna Vissi. In Romania, a cantat la Revelionul de la Romexpo alaturi de Tom Jones, iar la Revelionul organizat in Piata Universitatii alaturi de Ruslana .
 
Acasa.ro si Bestevent iti ofera posibilitatea de a castigabilete la concertul lui C.C. Catch. Mai mult detalii gasesti dand click AICI

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea