Showbiz

#electro #vanzari #bilete #jean michel jarre

Au mai ramas doar 2 categorii de bilete la Jean Michel Jarre


Trei dintre cele cinci categorii de bilete pentru concertul lui Jean Michel Jarre de la Bucuresti au fost deja epuizate, anunta Fundatia Phoenix, organizatorul evenimentului.

Concertul celebrului muzician va avea loc pe 10 noiembrie la Sala Polivalenta Spectacolul este unul conceput special pentru interior, pentru o comunicare mai apropiata si mai directa intre artist si public.

Jean Michel Jarre este unul dintre pionierii celui mai rapid trend muzical de astazi: muzica electronica . Albumul de debut, “ Oxygene ”, cu ocazia lansarii in urma cu 30 ani, a luat lumea prin surprindere nu numai cu genul muzical avangardist, dar si cu coperta indrazneata( planeta care se destrama lasand loc unui cap de schelet).

Cu “Oxygene”, stilul muzical singular al lui Jarre si sunetul panoramic au adus o gura de aer proaspat care a captivat masele si care a ramas un punct de referinta in istoria muzicii contemporane.

“Oxygene” a fost vandut in peste 12 milioane de copii in intreaga lume, de la lansarea acestuia in 1977.

Credincios spiritului de a crea un eveniment unic, Jarre a decis sa isi “dezgroape” colectia de sintetizatoare analog si sa interpreteze capodopera orginala live cu ocazia promovarii unei noi inregistrari, mixata , masterizata si inregistrata in High Definition 24bits/96KHZ.

Lansand colectia de instrumente mitice pe care le-a adunat de-a lungul anilor a decis sa filmeze performanta live a albumului “Oxygene” in HD si 3D stereoscopic cu sunet Dolby digital 5.1. or PCM Stereo optional.

Primul concert filmat in stereoscopie

“Oxygene-Live in your living room” este ceea ce Jean Michel Jarre a creat pentru a sarbatori cea de-a 30 aniversare a albumului sau super-hit: proiectiile video 3D stereoscopic si sunetul surround dau impresia unica de a te afla chiar langa Jean-Michel si instrumentele sale in timp ce stai in canapeaua ta din living sau in scaunul din sala de spectacol.

Jean-Michel este acompaniat de 3 muzicieni pentru aceasta performanta live, deoarece capodopera cu 8 piese necesita prezenta a 8 maini.

“OXYGENE – Live in your living room” este primul concert filmat in stereoscopie, acest lucru reprezentand urmatorul pas urias in divertismentul audiovizual .

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea