Showbiz

#presei #control #twitter #ashton kutcher

Ashton Kutcher: "Twitter imi ofera control asupra presei"

Cea mai populara celebritate din reteaua de socializare este . Acesta a dezvaluit intr-un interviu pentru Metro ca publicarea fotografiilor sale personale pe Twitter a redus considerabil numarul paparazziilor care il urmaresc.

“Este minunat faptul ca publicarea mesajelor este atat de rapida. Este un mediu frumos datorita conexiunii pe care oamenii o au astfel”, a spus Kutcher despre Twitter.

“Poti sa controlezi relatia cu mass-media. Poti sa le dictezi punctul tau de vedere. Faptul ca public atatea mesaje si fotografii personale pe Twitter a redus numarul persoanelor care ma urmareau mereu cu camerele sau aparatele de filmat”, a adaugat actorul.

In aprilie 2009 , Ashton Kutcher a devenit prima persoana cu peste un milion de “followers” (abonati) pe Twitter, si asta la doar cateva saptamani dupa ce a postat pe site o poza cu sotia sa, Demi Moore, in bikini. Se pare ca Demi a prins si ea obsesia pentru Twitter, fiind la fel de prezenta in reteaua de socializare ca si mai tanarul ei sot.

Pe Ashton Kutcher il veti putea vedea in curand la cinema in comedia romantica Valentine's Day. Iata mai jos trailerul filmului:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea