Showbiz

#ashton kutcher #blah girls #site #video #celebritati

Ashton Kutcher prezinta Blah Girls

Potrivit site-ului newteevee.com, actorul Ashton Kutcher si-a prezentat zilele trecute, in cadrul unei conferinte de presa, site-ul video animat intitulat blahgirls.com. Site-ul va prezenta, prin intermediul a trei fetite numite Blah Girls , ultimele mofturi ale celebritatilor.

Blah Girls sunt trei tinere increzute si mistocare, create dupa modelul adolescentin american. In filmuletul de prezentare, fetele fac glume pe seama vedetelor de la Hollywood si febra adoptiilor. Kutcher numeste acest show "un mediu dinamic si interactiv."

Un exemplu de interactivitate dinamica este ca poti trimite un comentariu pozitiv si vei primi un raspuns video pozitiv. Daca vei trimite un comentariu negativ, atunci raspunsul va fi pe masura.

Ashton Kutcher a declarat ca: "Noi stim cum sa alegem un demo si sa creem un continut amuzant care sa atraga utilizatori."

Fondatorul YouTube, Chad Hurley, este de parere ca aceste filmulete vor avea priza la public, iar investitorul Ron Conway spune ca Blah Girls detine proprietati intelectuale bune si ca acest site va fi o afacere de miliarde.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea