Showbiz

#cascador #k.o. #ashton kutcher

Ashton Kutcher a facut K.O. un cascador

Ashton jura ca va lua in serios antrenamentele de lupta pentru cascadoriile din filmele sale, asta dupa ce, din , a trimis un la pamant in timpul filmarilor la comedia Killers , scrie Female First.

Actorul a dezvaluit ca a luat lectii de lupta cu cutitele si s-a antrenat pentru a fi in forma pe platourile de filmare ale celui mai recent film al sau, de lupta si apoi am luat cateva lectii, insa la filmare mi-am dat seama ca ar fi trebuit sa invat cum se lupta in filme pentru ca in prima scena am facut K.O. un cascador ”, s-a laudat Ashton Kutcher.

“Eram pe un yacht, era vant si barca se cam legana. El mi-a dat un pumn, eu l-am blocat, si era randul meu sa lovesc, asa ca i-am tras un pumn si l-am daramat. Mi-a parut foarte rau apoi. Dupa asta am mai lovit un actor in fata. Am lovit multi oameni”, a spus Kutcher .

“Sincer, cred ca ar fi trebuit sa-l las pe cascador sa faca toata treaba si sa ma rezum la a face glume”, a marturisit actorul in varsta de 32 de ani.

Comedia Killers, in care Ashton Kutcher joaca alaturi de Katherine Heigl, va putea fi vazut in cinematografele din Romania incepand cu 11 iunie . Vezi aici trailerul comediei:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea