Showbiz

#rock

Artmania Festival 2008, peste 3000 de persoane zilnic

Cea de-a 3 a editie a festivalului Artmania s-a incheiat sambata aceasta, pe 19 iulie. Festivalul a adunat peste 3000 de spectatori in fiecare seara a evenimentului, insumand circa 17 ore de muzica, conform organizatorilor.

 

In cele 2 zile de festival (18 si 19 iulie), pe scena din Pavilionul 2007 au prestat 11 trupe, 6 din strainatate si 5 autohtone.

Artmania Festival 2008, sunet de peste 70.000 de watti

Artmania Festival 2008 a adunat peste 3000 de participanti pe seara, aproximativ 17 ore de muzica, sunet cu o putere de aproape 70.000 watti, peste 80 de proiectoare conventionale de lumina plus 16 proiectoare inteligente cu cap mobil (moving heads) si o scena de circa 15 m inaltime si 12 m adancime.

Tiamat, Lacrimosa si Gamma Ray au sustinut concerte de cate o ora si jumatate fiecare, in timp ce Agua de Annique, Leaves`Eyes si Atrocity au concertat cate o ora. 

Trupelor straine li s-au alaturat grupurile romanesti Frozen Dusk, Sincarnate, Bucium, Avatar si Negura Bunget .

Concertul lui Nexus a fost anulat  

Concertul pe care trebuia sa-l sustina Nexus a fost anulat, deoarece solistul grupului nu a ajuns la timp in Sibiu, din cauza traficului.

 

„Doresc sa cred ca Artmania Festival a fost un succes si la cea de-a 3-a editie. Publicul a fost extraordinar, foarte civilizat si entuziast. Toate trupele straine s-au declarat incantate de reactia spectatorilor, in special Gamma Ray”, a declarat Codruta Vulcu, director executiv Artmania.

 

Artmania 2008 s-a tinut in Pavilionul multifunctional din centrul orasului, instalat in anul 2007 special pentru evenimentele culturale din cadrul programului „Sibiu Capitala Culturala Europeana”.

 

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea