Showbiz

#requiem for a dream #darren aronofsky #jaf #film #cinema

Aronofsky va regiza cel mai mare jaf din istorie

Regizorul Darren Aronofsky , cunoscut pentru filme precum " Requiem for a Dream " sau " The Fountain " ar putea realiza un film despre un jaf controversat care s-a petrecut in 2006 in Marea Britanie, informeaza presa internationala.

Jaful a avut loc in 2006 in localitatea Tonbridge din Marea Britanie cand un grup de hoti a reusit sa fuga cu suma de 53 de milioane de lire sterline. Acest act a fost considerat una dintre cele mai importante spergeri de banca din istorie, iar multe dintre detaliile care au dus la succesul unei asemenea intreprinderi au ramas inca secrete.

Creierul acestei afaceri se presupune ca ar fi fost " Lightning " Lee Murray, o celebritate din lumea competitiilor de arte martiale mixte care a fost arestat la putina vreme dupa producerea jafului.

Darren Aronofsky a primit un Leu de aur anul trecut la Venetia. In prezent, este implicat in proiectul Black Swan, un thriller cu Natalie Portman si Mila Kunis in rolurile a doua balerine.

Urmareste trailerul filmului Requiem for a Dream in regia lui Darren Aronofsky:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea