Showbiz

#arnold schwarzenegger #predators #sequel

Arnold Schwarzenegger in Predators

Producatorii filmului " Predators " il doresc pe arnold schwarzenegger in thrillerul SF cu extraterestri, informeaza aceshowbiz.com.

Producatorul Robert Rodriguez a declarat ca isi doreste foarte mult ca actorul, in prezent guvernatorul statului California, sa revina in lumea cinematografiei.

"Echipa lui robert rodriguez a luat legatura cu managerii lui Arnold si asteapta cat de curand un raspuns favorabil din partea acestuia",
a declarat o sursa.

Deocamdata, Arnold Schwarzenegger nu a dat nicio declaratie privind acest proiect. O alta sursa a declarat ca producatorii filmului au scris un rol special pentru Arnold.

"Rodriguez este impotriva ideii de a realiza un remake. Ca si in cazul filmului Terminator, producatorii stiu ca Arnold Schwarzenegger este ingredientul vital al peliculei. Si Arnorld stie acest lucru", a mai declarat sursa.

Realizarea unui alt film Predator a fost confirmata de Robert Rodriguez intr-o conferinta de presa. Filmul va avea premiera in iulie 2010 si va fi cu totul special, un capitol indraznet in universul Predators.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea