Showbiz

Antract pregateste un concert aniversar

 
Trupa Antract se pregateste sa serbeze cei 25 de ani de activitate printr-un concert aniversar , Potrivit lui Bobita Catusanu, basistul grupului, evenimentul urmeaza sa aiba loc pe data de 8 martie 2009.

In ceea ce priveste zvonurile din ultima perioada referitoare la o posibila destramare a trupei, Catusanu sustine ca nu sunt adevarate.

"Nu stiu de unde a iesit zvonul ca ne-am "spart". Este foarte adevarat ca activitatea concertistica este foarte rara datorita implicarii fiecarui membru in activitati comerciale ...(afaceri) insa nu cred ca cineva din Antract a declarat ca ne-am "spart" ca trupa”, a declarat basistul pentru publicatia clujeana Maximum Rock.

Formatia Antract a luat nastere in 1984 la Ramnicu Valcea. Initial a activat sub numele Mini -Paradox, care s-a transformat apoi in Antract.

In cei aproape 25 de ani de activitate, Antract a lansat 6 materiale discografice. Printre cele mai cunoscute piese al grupului se numara: ”Esti frumoasa...”, “Inima mea”, “ Taci mai femeie”, “Una intr-un milion”, “M-am obisnuit”. In 1999 trupa a avut sansa de a deschide concertul de la Bucuresti al legendarei trupe Metallica. 7 ani mai tarziu, Antract evolua pe aceeasi scena cu Helloween, un alt nume greu din aria rock-ului prezent la Bucuresti.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea