Showbiz

#antoine fuqua #training day #film #tupac shakur

Antoine Fuqua, regizorul lui Training Day, face un film despre Tupac Shakur

Regizorul , cunoscut pentru filme ca Training Day si , va aduce pe ecrane cu urmatorul sau proiect cinematografic viata -ului , anunta digitalspy.co.uk.

Desi mama rapper -ului s-a impotrivit proiectului produs de Morgan Creek inca din 2008, se pare ca aceasta a ajuns in cele din urma la o intelegere cu compania de film, iar pelicula biografica va intra in curand in productie.

Shakur in septembrie. Lucrez de ceva vreme la acest proiect alaturi de Morgan Creek si Jim Robinson – directorul companiei. Proiectul a primit unda verde si vom incepe filmarile in septembrie”, a spus Fuqua.

Insa regizorul ii avertizeaza pe fani sa nu se astepte la un blockbuster plin de vedete, intrucat el cauta un actor necunoscut care sa interpreteze rolul rapper-lui Tupac Shakur, ucis in 1996 in urma unui violent schimb de focuri cu o banda rivala.

“Vreau sa descopar pe cineva nou. Vreau sa descopar cat mai multi oameni noi. Evident vor fi si actori cunoscuti in film. Dar pentru rolul principal vreau sa bat strazile pana gasesc un actor, nu conteaza unde, care este potrivit pentru asta”, a mai spus Antoine Fuqua.

Acesta nu a mentionat deocamdata niciun nume din distributia biopicului despre viata tumultoasa a rapper-ului Tupac Shakur.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea