Showbiz

#charlotte gainsbourg #willem dafoe #lars von trier #regizor #cannes #festival #proiectie #antichrist #film

"Antichrist"-ul lui Lars Von Trier socheaza la Cannes

“ ”, noua pelicula a regizorului danez Lars Von Trier , a starnit reactii care mai de care mai “colorate” printre jurnalistii acreditati la Festivalul de la Cannes .

Astfel la finalul proiectiei unii jurnalisti au aplaudat, altii au fluierat, iar altii aveau privirea nelamurita a cuiva care nu stie ce sa creada.

Filmul spune povestea unui cuplu cu probleme ( ce imprumuta o serie de elemente din filmele thriller si horror. Pelicula abunda in scene de suspans , unele secvente fiind de o violenta vizuala extrema. "Va invit sa aruncati o privire fugara in spatele cortinei ce acopera universul intunecat al imaginatiei mele: asupra naturii fricilor mele si asupra naturii Antichrist -ului", este mesajul lui Von Trier tiparit in mapele de presa ce contineau prezentarea filmului.

Cineastul danez povesteste putin si despre originea imaginilor socante: "Imaginile au fost concepute in afara oricarei logici sau gandiri dramaturgice. Ele au provenit adesea din vise din acea perioada sau dintr-o perioada anterioara acesteia".

Urmareste trailerul filmului Antichrist

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea