Showbiz

#josh brolin #anthony hopkins #woody allen

Anthony Hopkins si Josh Brolin - in noul film al lui Woody Allen

Actorii Josh Brolin si Anthony Hopkins vor juca in noul film scris si regizat de Woody Allen , informeaza Variety.

Brolin si Hopkins sunt primii actori distribuiti in noul proiect marca Woody Allen, ale carui filmari sunt programate sa inceapa la Londra in cursul acestei veri. Regizorul american tine insa secret detaliile legate de scenariul si titlul filmului. Filmul va fi produs de aceeasi echipa cu care Allen a colaborat si la Vicky Cristina Barcelona.

Josh Brolin, care este nominalizat la Oscar pentru rolul sau din filmul biografic Milk, a mai lucrat cu Woody Allen in 2004 la Melinda and Melinda. Urmatorul film in care va juca Brolin este Jonah Hex , o pelicula de actiune adaptata dupa o serie de cartie de benzi desenate.

Anthony Hopkins a incheiat recent filmarile la The Wolf Man, unde joaca alaturi de Benicio Del Toro.

Urmareste trailerul filmului Vicky Cristina Barcelona in regia lui Woody Allen, pentru care Penelope Cruz a primit o nominalizare la Oscar.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea