Showbiz

#injunghiata #george w. bush #oliver stone #w. #anne pressly

Anne Pressly, actrita din W, a fost injunghiata

, o vedeta a unui post de televiziune american, a fost descoperita si batuta in propria locuinta, potrivit politiei americane, informeaza variety.

Cassandra Davis, purtator de cuvant al politiei din orasul Litlle Rock, a declarat ca Anne Pressly a fost gasita luni dimineata, de mama ei. Politia discuta in prezent cu colegii victimei, pentru a afla daca a avut probleme cu cineva. “Poseta lui Pressly a disparut din casa, iar jaful ar putea fi unul dintre motivele agresiunii”, a mai delcarat Davis.

Pressly a fost gasita in stare de inconstienta in patul din camera ei. Aceasta fusese batuta si injunghiata de mai multe ori, iar in prezent este spitalizata in stare critica .

Actrita a avut o scurta aparitie in cel mai recent film al lui Oliver Stone, despre presedintele american George W. Bush , care a avut premiera la sfarsitul saptamanii trecute.

W de la George W. Bush

W este povestea lui George W. Bush, al 43-lea presedinte al Statelor Unite ale Americii care a devenit in cel mai scurt timp cea mai controversata personalitate publica. Povestea lui contureaza imaginea unui tanar rebel al carui destin era acela de a calca pe urmeletatalui sau George Bush Sr. In acest film suntem martorii vietii unui adolescent cu probleme serioase cu bautura si drogurile si orice lipsa de respect fata de autoritatea tatalui sau.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste trailerul filmului W., cu Josh Brolin in rolul lui George W. Bush

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea