Showbiz

#judy garland #musical #anne hathaway #biografie

Anne Hathaway va intra in pantofii rosii ai lui Judy Garland

Actrita Anne Hathaway ar putea interpreta rolul celebrei Judy Garland intr-un musical despre viata acesteia inspirat de cartea biografica Get Happy: The Life of Judy Garland de Gerald Clarke, informeaza dailymail.co.uk.

Hathaway poarta negocieri pentru a intra in pielea lui Garland intr-un film ce va documenta viata actritei de la momentele sale de glorie pana la perioada dificila in care devenise dependenta de alcool si droguri.

Cunoscuta pentru rolurile din Brokeback Mountain si The Devil Wears Prada, Anne Hathaway a declarat ca de abia asteapta sa joace rolul lui Judy Garland si va sacrifica mai multe proiecte pentru a putea face parte din musical-ul despre viata actritei.

“Anne isi doreste sa joace intr-un musical, iar asta este sansa ei. Ceea ce este interesant la acest rol este ca nu vor fi folosite inregistrari ale melodiilor lui Judy, acestea urmand sa fie cantate de actrita care va primi rolul”, a declarat o sursa din cadrul companiei Weinstein, care detine drepturile de ecranizare a vietii lui Judy Garland.

Garland a devenit faimoasa dupa ce a interpretat rolul Dorothy in musicalul Vrajitorul din Oz (1939) pentru care a fost distinsa cu un Juvenile Oscar de catrea Academia Americana de Film . Actrita si cantareata americana a jucat in multe musical-uri pentru compania MGM. A murit la numai 47 de ani (1969) din cauza unei supradoze de medicamente.

Urmareste trailerul filmului The Devil Wears Prada cu Anne Hathaway



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea