Showbiz

#anne hathaway #film #ed solomon #tobey maguire #tokyo #roman #billy chaka #japonia

Anne Hathaway - distribuita in Tokyo Suckerpunch

Anne Hathaway va interpreta rolul principal in noul film, Tokyo Suckerpunch, informeaza femalefirst.co.uk.

Pelicula este o adaptare a romanului lui Isaac Adamson si este produsa de Ed Solomon , cel care a s-a ocupat si de scenariul filmelor Charlie`s Angels si Men In Black.

De cand a fost nominalizata la Oscar la categoria „cea mai buna actrita” pentru rolul din Rachel Getting Married, Hathaway este din ce in ce mai curtata de catre marii producatori de la Hollywood.

In filmul lui Solomon, Anne face echipa cu Tobey Maguire care interpreteza rolul lui Billy Chaka .

„Billy este un scriitor de benzi desenate care traieste in Cleveland si scrie un roman despre el si perioada petrecuta in Tokyo”, a explicat Solomon pentru revista Empire.

„Are o anumita viziune fantezista despre cum este Japonia si o viziune ireala asupra femeii”, a adaugat scenaristul referindu-se la personajul lui Isaac, Billy Chaka.

Vorbind de pelicula Tokyo Suckerpunch, Solomon a tinut sa precizeze ca „are multa actiune, dar este in mare parte o comedie ce se desfasoara in Tokyo, despre un tip care crede ca este indragostit de o femeie”.

Hathaway a batut palma de asemenea si pentru rolurile principale din Get Happy, un film biografic despre Judy Garland, si Alice in Wonderland , in regia lui Tim Burton.

Urmareste trailer-ul filmului Rachel Getting Married cu Anne Hathaway in rol principal

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea