Showbiz

#anne hathway #globurile de aur #2009 #castigatoare #eroare

Anne Hathaway castiga Globul de Aur inainte de decernarea premiilor?

O eroare pare sa fi stricat una dintre surprinzele editiei din acest an a premiilor Globurile de Aur, dandu-i ocazia actritei Anne Hathaway sa sarbatoreasca mai devreme, scrie FemaleFirst.

Pe site-ul Asociatiei Presei Straine de la Hollywood, care acorda premiile Globurile de Aur, s-a strecurat joi (8 ianuarie) o eroare: pe lista nominalizatilor apare o stea in dreptul numelui lui Anne Hathaway, nominalizata la categoria “cea mai buna actrita intr-un rol dramatic”.

Reprezentantii APSH au refuzat sa comenteze semnificatia stelei din dreptul numelui actritei din Rachel Getting Married. Steaua indica, se pare, numele actritei care va primi Globul de Aur la ceremonia de decernare a premiilor de duminica, 11 ianuarie.

Anne Hathaway a fost nominalizata la globurile de aur pentru prestatia din Rachel Getting Married si concureaza alaturi de Meryl Streep, Kate Winslet, Angelina Jolie si Kristin Scott Thomas. Insa, tanara actrita nu este convinsa ca va castiga nici dupa ce a vazut steaua in dreptul numelui ei si crede ca Streep va fi cea care va pleca acasa cu trofeul.

Urmareste trailerul filmului Rachel Getting Married cu Anne Hathaway.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea