Showbiz

Animatii 3D de la Pixar si Disney

Saptamana trecuta, in cadrul unei conferinte de presa organizata la New York, Studiourile Walt au anuntat grila de lansari pana in anul 2012, inclusiv. Lista noilor lung-metraje de animatie include sase filme noi de la Pixar Animation Studios, patru de la Walt Disney Animation Studios si primele patru productii din “Disney ”, o serie de filme realizate, in franciza , de DisneyToon Studios, care vor fi prezentate direct pe DVD.

Printre actorii care dau viata personajelor animate se numara ), in timp ce si de lansarea Disney DVD si Blu-ray a productiei Tinker Bell A Midsummer Storm .

In 2011, vom urmari productia Pixar Newt, The Bear and the Bow, primul basm de la Pixar, iar pe Disney DVD si Blu-ray productia Tinker Bell A Winter Story. Iar pentru 2012, Pixar ne pregateste Cars 2, continuarea indragitei povesti cu multi cai-putere lansate in 2006, iar de Craciun vom urmari King of the Elves, o adaptare dupa o nuvela fantastica de .

Trailer Cars


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea