Showbiz

#copiii actori #anil kapoor #premii #oscar #slumdog millionaire

Anil Kapoor ii indeamna la educatie pe copiii din Slumdog

Actorul indian Anil Kapoor i-a indemnat pe parintii micutelor vedete din Slumdog Millionaire sa se concentreze pe educatia acestora si nu pe cariera actoriceasca, scrie femalefirst.co.uk.

Ca multi altii, actorul din filmul Slumdog Millionaire, castigator a opt premii Oscar, a citit si auzit multe despre stilul de viata al copiilor.

Anil Kapoor, care a interpretat rolul prezentatorului emisiunii “ Vrei sa fii miliardar ?” a declarat ca a stat de vorba cu parintii copiilor si ca le-a oferit sfaturi.

"Le-am spus ca nu ar trebui sa se concentreze pe cariera lor, ci pe educatie”, a declarat Anil Kapoor pentru HollyScoop.com.

Kapoor este multumit ca a jucat intr-un singur film in copilarie – film care nu a fost lansat niciodata.

El este sigur ca acesti copii au un viitor stralucit in fata – atata timp cat se tine de scoala: "Nu m-ar mira sa-i vad prezenti peste 20 de ani la gala premiilor Oscar, culegand statuete."

Urmareste trailerul filmului Slumdog Millionaire

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea