Showbiz

#james haven voight #frate #familie #copil #relatie #adoptie #brad pitt #angelina jolie

Angelina Jolie vrea un copil cu fratele ei

Angelina Jolie (33 ani) s-a hotarat sa adopte un copil impreuna cu fratele ei mai mare, james haven voight (35 ani). Decizia a venit ca urmare a interdictiei impusa de iubitul ei, Brad Pitt (45 ani), de a mai infia copii, informeaza actressarchives.com.

Avand in vedere ca au impreuna 6 copii, 3 biologici si 3 adoptati, Brad Pitt i-a sugerat consoartei sale sa nu mai infieze altii, macar pentru un an. Angelina, insa, dornica sa aibe o familie cat mai numeroasa ignora dorinta lui Brad, care a amenintat-o ca va rupe relatia, si se gandeste sa mai ia un copil. Si nu cu oricine, ci cu ajutorul fratelui ei mai mare.

Relatia dintre Angelina si James Haven Voight este una nonconformista. In urma cu 3 ani, cei 2 s-au sarutat in public, spre stupoarea fanilor din intreaga lume. Astfel ca nu este de mirare ca acum se gandeste sa aiba un copil impreuna cu acesta. Vestea insa l-a socat pe Brad Pitt.

Aceasta veste l-a suparat foarte rau pe Brad. Oricine s-ar simti tradat daca femeia pe care o iubeste face asa ceva pe la spatele sau. Daca nu-si rezolva problemele, acesta ar putea fi sfarsitul relatiei ei”, a declarat o sursa pentru revista National Enquirer .

Urmareste trailer-ul filmului Mr. and Mrs Smith (2005)

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea