Showbiz

#copii #franta #brad pitt #filme europene #angelina jolie

Angelina Jolie vrea in filme europene

Angelina Jolie a declarat recent, intr-un interviu acordat revistei germane Focus, ca si-ar dori foarte mult sa joace intr-un film european, informeaza editia online a cotidianului australian The Sunday Morning Herald.

Actrita a spus ca poate peste cativa ani va avea sansa sa joace intr-un film frantuzesc, dar deocamdata nu a primit nicio propunere din partea cinestilor europeni. "Nu am primit nicio oferta. As vrea foarte mult sa joc intr-un film european pentru ca sunt din ce in ce mai multe productii extraordinare care provin din Europa sau din alte culturi ", a spus Jolie.

In varsta de 33 de ani, Angelina Jolie locuieste in prezent in sudul Frantei impreuna cu partenerul ei, Brad Pitt, si cei sase copii pe care ii au impreuna. Jolie a mai afirmat ca atat ea cat si Brad iau lectii de franceza de doi ani de zile. "Cand voi ajunge sa stapanesc limba, poate peste cativa ani voi juca intr-un film francez ", a adaugat actrita.

Pana cand va ajunge Angelina Jolie sa faca filme europene , o mai putem vedea inca in productii americane, precum Wanted sau The Changeling, care va avea premiera in Romania anul viitor.

Urmareste trailerul filmului de actiune Wanted.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea