Showbiz

#victime #inundatii #pakistan #angelina jolie

Angelina Jolie viziteaza victimele inundatiilor din Pakistan (VIDEO)

Angelina Jolie a plecat din nou in misiune umanitara . Actrita a ajuns marti, 7 septembrie, in Pakistan pentru a se intalni cu victimele inundatiilor care au devastat recent tara.

si purtand pe cap si umeri un sal, Jolie a vizitat unele zone afectate grav de inundatii si a vorbit cu refugiatii aflati in taberele de corturi improvizate de asociatiile umanitare.

“Este o situatie foarte dificila. Aceste zone grav afectate vor avea nevoie de sprijinul nostru mult timp de aici inainte”, a spus Jolie despre regiunile distruse de inundatiile care au ucis 1700 de oameni si au lasat pe drumuri aproximativ 17 milioane de locuitori.

“Sunt foarte impresionata de soarta lor si sper sa ii pot ajuta, azi si maine, sa atrag atentia asupra situatiei tuturor celor care au nevoie de ajutor in Pakistan. Si-au pierdut casele. Apa a ajuns pana la tavan , am fost surprinsa”, a adaugat Jolie pentru reporterii care au urmarit-o pe tot parcursul sederii sale in Pakistan.

In calitate de ambasador al bunavointei din partea UN, Angelina Jolie a de cateva ori Pakistanul inca din 2001. Pe 11 august UN a facut un apel pentru ajutorarea victimelor inundatiilor, cerand fonduri de 460 de milioane de dolari. Pana acum insa, au fost primite doar 294 de milioane de dolari, iar autoritatile spera ca vizita de 2 zile a Angelinei Jolie va impulsiona donatiile internationale.
 




 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea