Showbiz

#africa #brad pitt #angelina jolie

Angelina Jolie viseaza sa se mute in Africa

Angelina Jolie planuieste sa se mute in Africa dupa ce va rari aparitiile in filme.

Actrita in varsta de 35 de ani, s-ar putea muta in Africa impreuna cu sotul ei, Brad Pitt, si cei sase copii.

"Cred ca voi incetini ritmul in cariera in cativa ani. Nu e vorba de retragere ci pur si simplu de mai putine filme la un moment dat", a declarat actrita, citata de femalefirst.co.uk.

"Mi-ar place sa locuiesc in Africa la un moment dat. Mi-ar place sa petrec mai mult timp pilotand avioane. Din punct de vedere artistic, voi avea destul lucruri de facut", a mai spus Angelina Jolie.

Chiar daca Angelina si Brad Pitt s-ar putea casatori in curand, ei nu au niciun plan pentru a juca un cuplu intr-un nou film.

Succesul inregistrat de filmul Mr. & Mrs. Smith nu i-a inspirat pe prea multi producatori sau regizori sa ii convinga pe cei doi sa joace din nou impreuna.

"Nu ni se ofera prea multe proiecte impreuna. Discutam asta din cand in cand pentru e intotdeauna cate un personaj femeie in filmele lui sau un barbat in ale mele. Oricat ne-ar place sa ne rasfatam ca artisti si sa jucam impreuna, o vom face doar daca filmul ar putea fi bine privit de fani", a mai spus Angelina.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea