Showbiz

#rol negativ #franciza #james bond #angelina jolie

Angelina Jolie - urmatorul inamic al lui James Bond?

Angelina Jolie isi tot anunta retragerea de la Hollywood pentru a se putea dedica full-time copiilor sai, insa actrita semneaza contract dupa contract, ceea ce inseamna ca va fi ocupata cu filmele cel putin inca vreo 2-3 ani. Mai nou, Jolie si-a manifestat interesul pentru a juca in franciza Bond (probabil dupa ce a auzit ca si Jennifer Aniston cocheta cu ideea unui rol de fata Bond ), informeaza aceshowbiz.com.

Vedeta din Wanted ar putea interpreta personajul negativ din urmatorul film al seriei Bond, mai ales ca Angelinei i se propusese un rol inca din timpul castingului pentru Casino Royale. Cum actrita era atunci insarcinata, a refuzat oferta, insa recent Jolie a purtat discutii cu producatorii francizei.

Nu numai ca isi doreste sa joace in noul film al seriei, dar Angelina Jolie insista ca personajul pe care il va interpreta sa nu fie eliminat in viitorea productie Bond. Adica Angelina vrea sa joace alaturi de legendarul agent in cel putin doua filme Bond.

Ramane de vazut daca producatorii ii vor satisface pretentiile divei care, daca isi va trece numele pe afisul noului film Bond, va aduce cu siguranta incasari mai mult decat generoase realizatorilor celebrei francize . Cu siguranta, Daniel Craig ii va face fata Angelinei, avand in vedere ca cei doi au jucat impreuna in primul film Tomb Raider.

Urmareste trailerul filmului Lara Croft: Tomb Raider cu Angelina Jolie si Daniel Craig.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea