Showbiz

#actrita #angelina jolie #persoana plictisitoare

Angelina Jolie: "Sunt plictisitoare"

Actrita americana Angelina Jolie nu reuseste sa inteleaga de ce toata lumea este interesata de viata ei, care nu difera cu nimic fata de cea a omului de rand.

Iubita lui Brad Pitt crede ca este plictisitoare: "Nu ma consider deloc o persoana interesanta. Imi place sa cred ca de cand am devenit femeie si am o viata plina, am devenit un om mai bun. Dar fac aceleasi lucruri in fieare zi, port aceleasi lucruri si nu prea ies in oras".

De curand, Angelina Jolie declara intr-un interviu ca a trebuit sa ia lectii de bune maniere pentru a intra cat mai bine in pielea personajului pe care-l interpreteaza in filmul The Tourist: “Nu sunt complet neindemanatica si nici nu am iesiri grosiere, insa acest personaj este cu totul special. Este o femeie cu o educatie britanica desavarsita, care nu se grabeste niciodata pentru a face ceva. Iar noi americanii suntem obisnuiti sa facem cate zece lucruri inainte de micul dejun".
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea