Showbiz

#angelina jolie #brad pitt

Angelina Jolie: "Sufar de o boala mintala greu de stapanit"

Angelina Jolie face dezvaluiri socante in care urmeaza sa fie publicata. Actrita va recunoaste ca sufera de o boala mentala, potrivit National Enquirer .

Tabloidul american sustine ca Angelina a terminat de scris autobrigorafia, care ar urma sa fie publicata in curand.

Suma platita actritei pentru cartea plina de detalii picante ar fi de 20 milioane de dolari.

Angelina Jolie ar recunoaste, in carte, cum a fost internata la sectia de psihiatrie a spitalului UCLA, in urma cu zece ani.

"Da! Sunt bolnava psihic. Sufar de o boala mintala greu de stapanit", a scris Angelina in autobiografie , potrivit National Enquirer.

Reprezentantii actritei au negat pana acum faptul ca Angelina ar scrie o autobiografie.

 

Se impaca cu Jennifer?

 

Rivalitatea dintre si Jennifer Aniston ar putea fi aproape de final. Iubita lui Brad Pitt i-ar fi trimis o scrisoare de impacare fostei sotii a actorului, potrivit tabloidului american.

“Angelina nu mai vrea energie negativa in viata ei si nu mai suporta ostilitatea care exista intre ea si Jennifer", a explicat o sursa apropiata actritei.

“In scrisoare, Angelina ii spune lui Jennifer ca ar fi o mama minunata si ca e la varsta ideala pentru a avea primul sau copil", a continuat sursa citata de National Enquirer.

Se pare ca, la primirea scrisorii, Jennifer a crezut initial ca este vorba de o , insa si-a dat seama apoi de gestul onest al Angelinei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea