Showbiz

#angelina jolie #robert pattinson #dusmani #unforgiven

Angelina Jolie si Robert Pattinson - dusmani in Unforgiven?

Ni se pregateste ceva! Angelina Jolie si Robert Pattinson ar putea juca impreuna in filmul Unforgiven , scriu cei de la Deadline Hollywood.

Se pare ca unul din viitoarele proiecte ale Angelinei este drama Unforgiven, bazata pe un serial TV britanic cu acelasi nume. Deadline da si mai multe detalii si dezvaluie ca etapa de dezvoltare a filmului avanseaza rapid, la scenariu lucrand Christopher McQuarrie (unul dintre scenaristii lui The Tourist, in care joaca tot Jolie).

Deocamdata Jolie nu a confirmat rolul din Unforgiven pentru ca asteapta finalizarea scenariului. Filmarile ar putea incepe in primvara anului viitor, iar din distributie ar putea face parte si cel mai cautat actor de la Hollywood, Robert Pattinson.

Daca zvonurile se dovedesc a fi adevarate, vedeta din Twilight ar urma sa interpreteze in drama Unforgiven rolul unui barbat razbunator, fiu al unui politist ucis de personajul lui Jolie.

Povestea filmului are in prim plan o femeie care incearca sa-si refaca viata dupa ce a petrecut 15 ani la inchisoare pentru uciderea a doi politisti. Insa fiii acestora cauta sa se razbune pe cea care le-a ucis parintii.

Cum a ajuns Pattinson sa fie legat de acest proiect? S-ar parea ca actorul s-a intalnit cu avocatul lui Jolie anul trecut in timpul unei cine private, iar recent a fost la premiera lui Salt impreuna cu agentul sau. Ramane de vazut daca Pattinson va accepta rolul si va fi gata sa faca trecerea de la filmele romantice pentru adolescenti la cele mai serioase.

Intre timp, Robert Pattinson inca filmeaza la ecranizarea romanului Water for Elephants, in timp ce Angelina Jolie se pregateste sa debuteze ca regizor cu un film despre razboiul din Bosnia. Filmarile incep in toamna.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea