Showbiz

#premii #ceremonie #gala #brad pitt #oscar 2009 #jennifer aniston #angelina jolie

Angelina Jolie si Jennifer Aniston - fata in fata la gala premiilor Oscar

Angelina Jolie si Jennifer Aniston se vor afla fata in fata la gala de decernare a premiilor Oscar de duminica, 22 februarie. Presa de scandal asteapta cu nerabdare momentul cand fosta sotie si actuala partenera a lui Brad Pitt vor trebui sa ingroape rivalitatile macar de ochii jurnalistilor si fotoreporterilor prezenti la eveniment.

Jolie si Aniston au chiar doua ocazii de a se intalni, cele doua vedete anuntandu-si participarea atat la ceremonia Oscarurilor, cat si la petrecerea care va avea loc cu o seara inainte de marele eveniment la un hotel din Beverly Hills.

Presa internationala este nerabdatoare sa vada cum va decurge intalnirea dintre cele doua rivale pentru dragostea lui Brad Pitt, avand in vedere ca au trecut mai bine de 4 ani de la divortul actorului de vedeta din Friends.

Angelina Jolie si Jennifer Aniston si-au confirmat de mai multe ori prezenta la multe evenimente cu celebritati, insa fie nu si-a facut aparitia niciuna, fie a participat doar una dintre ele, probabil pentru a evita o eventuala varsare de sange pe covorul rosu.

Aniston va fi insotita atat la petrecerea de sambata, cat si la gala Oscar de duminica de actualul iubit, cantaretul John Mayer .

Angelina Jolie si Brad Pitt sunt nominalizati la premiile Oscar din acest an pentru rolurile din Changeling si, respectiv, The Curious Case of Benjamin Button.

Urmareste trailerul filmului Changeling.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea