Showbiz

#angelina jolie #brad pitt #casatoriti #maddox #ceremonie #globurile de aur #nominalizare #2009 #changeling

Angelina Jolie si Brad Pitt - "casatoriti" de fiul lor, Maddox

Angelina Jolie si Brad Pitt s-au “casatorit” in cadrul unei ceremonii speciale “oficiata” de fiul lor cel mare, , informeaza femalefirst.co.uk.

Maddox , fiul adoptiv in varsta de sapte ani al cuplului Brangelina , este atat de disperat sa-si vada parintii casatoriti , incat a decis sa-i convinga sa faca pasul cel mare “oficiind” chiar el o ceremonie. “Maddox isi doreste enorm ca parintii lui sa se casatoreasca. Toata lumea radea si glumea in timp ce el oficia ceremonia. A fost foarte dragut”, a povestit o sursa din apropierea cuplului.

Se pare ca ideea lui Maddox i-a pus serios pe ganduri pe mama Angelina si pe tata Brad sa-si oficializeze relatia ce dureaza de mai bine de trei ani. Atat Jolie cat si Pitt au mai fost casatoriti in trecut, insa deocamdata au declarat ca sunt fericiti chiar daca nu sunt sot si sotie.

"Ceremonia lui Maddox i-a facut sa discute din nou despre casatorie, iar acum se gandesc serios la acest aspect. Angelina i-a spus lui Maddox ca isi va vedea parintii casatoriti imediat ce familia lor va mai adopta inca un copil”, a adaugat aceeasi sursa.

la categoria “cea mai buna actrita”, si respectiv “cel mai bun actor” pentru prestatiile lor din Changeling si The Curious Case of Benjamin Button.

Urmareste trailerul filmului Changeling cu Angelina Jolie in rolul unei mame al carui copil este rapit.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea