Showbiz

#muzica #franta #castel #brad pitt #angelina jolie

Angelina Jolie si Brad Pitt au un castel cu istorie muzicala

Angelina Jolie si Brad Pitt locuiesc intr-un castel care a facut istorie in lumea muzicii. Legende ale muzicii precum Pink Floyd, AC/DC, The Cure , Sting sau Chris Rea au inregistrat albume sau au filmat videoclipuri in castelul din Franta, informeaza femalefirst.co.uk.

Celebrul cuplu de la Hollywood s-a mutat in Castelul Miraval din Brignol anul trecut, in vara, pentru a le oferi celor sase copii un loc retras si linistit, unde sa se joace in voie.

Castelul francez a fost insa un studio de inregistrari hi-tech, denumit Studio Miraval, iar pragul sau a fost calcat de legende ale muzicii internationale.

Britanicii de la Pink Floyd au inregistrat la Studio Miraval melodia The Wall in 1979, iar cei de la AC/DC au folosit studioul in 1986 pentru inregistrarile albumului Blow Up Your Video. Baietii de la AC/DC au fost impresionati de castel, dar si de locatia din mijlocul naturii.

Si trupa The Cure a locuit o perioada in castelul de la Brignol, in 1987, atunci cand au inregistrat albumul Kiss Me, Kiss Me, Kiss Me. Pentru ca era un loc minunat, cei de la Cure si-au adus si familiile pentru o vacanta prelungita in tinutul francez. Robert Smith , liderul trupei, a declarat intr-un interviu ca a fost impresionat de locatia castelului si de zona linistita.

"Am inregistrat acolo albumul Kiss Me, Kiss Me, Kiss Me. Castelul se afla intr-o zona idilica, in mijlocul culturilor de vita de vie, este extraordinar. Am locuit acolo cu familiile noastre. A fost foarte relaxant sa fim atat de izolati de restul lumii", a spus Robert Smith.

Sting, The Cranberries , Shirley Bassey, Chris Rea sau trupa Rammstein sunt alte celebritati care si-au inregistrat albumele in castelul Miraval. Ultima celebritate de la Hollywood care a locuit in castel a fost Courtney Love, in 2003.

Urmareste trailerul filmului Inglourious Basterds, cu Brad Pitt:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea