Showbiz

#angelina jolie #brad pitt #adopta #copil #india #slumdog millionaire

Angelina Jolie si Brad Pitt adopta un copil din India

Familia Jolie-Pitt va primi cat de curand un nou membru. Brad si Angelina se pare ca vor sa adopte un copil din India, cuprinsi probabil de febra declansata de filmul Slumdog Millionaire , castigator a opt premii Oscar, scrie FemaleFirst.

Angelina si-a dezvaluit planurile chiar in timpul unei discutii la premiile Oscar cu unul dintre copii actori din Slumdog Millionaire. Cand Azharuddin Mohammed Ismail, interpretul micului Salim din filmul lui Danny Boyle a intrebat-o pe Angelina Jolie de ce nu a adoptat un copil din India, actrita i-a raspuns: “Ei bine, iti voi spune un mic secret, o vom face curand”.

O sursa a declarat pentru publicatia britanica The Sunday Express ca Pitt si Jolie si-au manifestat prima oara interesul de a adopta din India in 2006 dupa ce au vizitat un orfelinat in timpul unei vizite. Insa la vremea aceea cele doua vedete erau prea ocupate cu filmarile pentru a putea finaliza detaliile adoptiei.

“Au depus actele pentru adoptie , dar procesul nu a mai continuat deoarece amandoi erau prea ocupati cu filmarile”, a spus sursa.

Acum Brad Pitt si Angelina Jolie sunt hotarati sa duca procesul de adoptie la bun sfarsit. Oare vor adopta acelasi copil pe care au pus ochii in 2006 sau se vor reorienta?

Urmareste trailerul filmului Slumdog Millionaire, castigator a opt premii Oscar . 



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea