Showbiz

#angelina jolie #rochie #oscar #changeling

Angelina Jolie si-a pus rochia invers

Cred ca ne-am obisnuit deja toti cu faptul ca Angelina Jolie nu trebuie sa faca nimic special pentru a ajunge aproape zilnic pe prima pagina a tabloidelor din toata lumea. Nici nu trecusem bine de stirea ca Brad si Angelina si-au scos gemenii in public, ca o alta isprava a divei a atras atentia presei.

La premiile Screen Actors Guild /Sindicatul Actorilor din America, Angelina Jolie a surprins din nou prin eleganta rochiei purtata la eveniment. Insa nici nu s-a incheiat bine ceremonia ca pasionatii de monden au si descoperit ca vedeta din Changeling a purtat rochia, creata de Max Azria, cu fata in spate.

angelina jolie dress

Evident stilistul actritei, Jen Rade, a fost imediat luat la intrebari. El a confirmat pentru revista UsMagazine ca Jolie a purtat rochia albastra invers, deoarece asa a considerat ea ca ii vine mai bine. Daca luam in considerare decolteul rochiei, e usor sa ne dam seama de ce a ales Angelina s-o poarte astfel.

angelina dress2

Angelina Jolie este nominalizata la Oscar anul acesta la categoria “cea mai buna actrita” pentru rolul din drama de epoca regizata de Clint Eastwood, Changeling.

Urmareste trailerul filmului Changeling.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea