Showbiz

#angelina jolie #aventura #mick jagger

Angelina Jolie s-a culcat cu Mick Jagger

Angelina Jolie este din nou in centrul unui posibil nou scandal, dupa ce o noua biografie a actritei va fi publicata in cel mai scurt timp.

Potrivit revistei Life & Style, cartea va dezvalui detalii explozive din viata lui Jolie, inainte si dupa ce l-a cunoscut pe Brad Pitt. Autorea noii biografii, Jenny Paul, si-a petrecut sase ani compiland informatii din diverse surse si interviuri cu persoane care au facut sau inca fac parte din anturajul Angelinei.

Pentru detaliile picante legate de viata amoroasa a vedetei, Paul a vorbit chiar cu unul dintre cei mai apropiati prieteni si confidenti ai lui Jolie: fostul iubit al mamei sale. Jenny Paul sustine ca Angelina Jolie a avut o aventura cu faimosul rocker Mick Jagger dupa ce s-au cunoscut in 1997 la filmarile videoclipului Rolling Stones, "Anybody Seen My Baby?". Mai mult, la acea vreme Jagger era casatorit cu modelul Jerry Hall.

Biografia pretinde si ca Jolie si Jagger si-au reluat relatia in 2003, chiar inainte ca Angelina sa-l cunoasca pe Brad Pitt. Si tot la acea vreme, se pare ca actrita avea mai multi iubiti, printre care se numarau Johnny-Lee Miller – primul sot al lui Jolie, si cunoscutul actor Ralph Fiennes.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea