Showbiz

#brad pitt #filme #cariera #renunta #copii #familie #angelina jolie

Angelina Jolie renunta la filme in favoarea copiilor

Angelina Jolie este hotarata sa renunte la imaginea de rebela cu care a socat lumea timp de atatia ani in favoarea unei cariere de mamica exemplara.

Actrita pare convinsa ca familia a devenit prioritatea sa in viata si este decisa sa lase cariera cinematografica pe planul doi. In plus, actrita s-ar putea marita in viitorul apropiat cu partenerul ei, Brad Pitt.

Intr-un interviu acordat revistei Vanity Fair , Angelina a spus: "Copiii sunt prioritatea mea. Din aceasta cauza, s-ar putea sa fac mai putine filme sau chiar deloc. Nu mai am aceeasi ambitie de la 20 de ani. De fapt, viata mea este mult mai aventuroasa si haotica acum. Eu si Brad pilotam avioane, calatorim mult si am decis sa ne luam tot timpul copiii cu noi. Ma simt mult mai curajoasa acum decat atunci cand eram o tanara nervoasa ".

Angelina Jolie a mai spus ca inca nu se grabeste sa se casatoreasca cu partenerul ei, Brad Pitt, dar va face acest pas, faca cei mici o vor cere. "De obicei, oamenii se indragostesc, se casatoresc si apoi fac copii. La noi, totul a fost invers. Dar, mai devreme sau mai tarziu, copiii vor fi cei care ne vor cere sa ne casatorim. Se uita la filme si incep sa puna intrebari ca, de ce Shrek si Fiona sunt casatoriti si voi nu sunteti?" a adaugat Jolie amuzata.

Urmareste trailerul dramei Changeling, cel mai recent film cu Angelina Jolie.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea