Showbiz

#bosnia #razboi #film #angelina jolie

Angelina Jolie regizeaza un film despre razboiul din Bosnia

Angelina Jolie   incheiat filmarile la The Tourist si este gata sa treaca la un nou proiect. Actrita din Salt va trece in spatele camerei de filmat pentru un film despre razboiul din Bosnia de la inceputul anilor ’90.

Jolie a vizitat Sarajevo in weekend-ul care tocmai s-a incheiat pentru a discuta cu membri ai consiliului interetnic din Bosnia despre intoarcerea in teritoriu a miilor de refugiati din timpul razboiului si a confirmat ca lucreaza la un film despre acest subiect. Filmarile vor incepe in aceasta toamna.

“Sambata, la plecarea din Bosnia si Herzegovina, Angelina Jolie a declarat ca se va reintoarce in regiune cu un film la care va incepe productia in toamna”, scrie un comunicat al UNHCR (agentia Natiunilor Unite pentru refugiati), al carui ambasador este Jolie.

“Filmul este o poveste de dragoste care se petrece in timpul razboiului din Bosnia din 1992-1995 si are in prim plan un cuplu ce se intalneste chiar inainte de inceperea conflictului. Pelicula documenteaza efectul pe care razboiul il are asupra relatiei celor doi”, mai spune acelasi comunicat.

“As vrea sa implic in acest proiect cat mai multi localnici si sa invat cat mai multe despre aceasta regiune”, a spus Angelina Jolie, care va semna regia filmului.

Deocamdata nu se stie cu certitudine daca Jolie va si juca in filmul care nu are inca un titlu. Un lucru este sigur: actrita va fi foarte activa in spatele camerei de filmat.

Pe Angelina Jolie o putem vedea in aceasta perioada la cinema in thriller-ul de spionaj Salt, iar din 10 decembrie o vom putea urmari si in The Tourist, alaturi de Johnny Depp.

Trailer Salt:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea