Showbiz

#angelina jolie #salt #marilyn monroe #film

Angelina Jolie o prefera pe Salt in locul lui Marilyn Monroe

Angelina Jolie este nerabdatoare sa se intoarca in hainele lui Salt pentru o continuare a filmului cu spioni lansat recent si in cinematografele de la noi.

Los Angeles Times scrie ca Jolie si regizorul lui Salt (cronica AICI), Phillip Noyce, vor s-o readuca pe ecrane cat mai repede pe Evelyn Salt, agenta CIA acuzata de a fi spion rus.

Scenaristul lui Salt, Kurt Wimmer, are deja o poveste pentru un sequel, dar producatorii de la Sony Pictures asteapta sa vada cum va performa  filmul in box office-ul international inainte de a lua decizia de a mai face o continuare.

Producatorii se asteptau ca Salt sa aiba incasari generoase in SUA, dar filmul nu a avut succesul scontat. Deocamdata mai sunt tari in care Salt nu a avut inca premiera, asa ca producatorii spera ca veniturile totale ale filmului se vor rotunji.

Salt a avut un buget de 110 milioane de dolari, iar pana acum a castigat 186 de milioane in intreaga lume.

Angelina Jolie neaga zvonurile despre Marilyn Monroe

Ieri, stirea ca Jolie si George Clooney vor juca intr-un film inspirat de relatia dintre blonda Marilyn Monroe si Frank Sinatra, a facut senzatie. Insa actrita a negat personal zvonurile cu ocazia conferintei de presa care a avut loc ieri inaintea premierei londoneze a lui Salt.

“Este total neadevarat. Angelina Jolie a negat aceste zvonuri la premiera de la Londra a lui Salt de aseara”, a spus reprezentantul vedetei.

Purtatorul de cuvant al lui Clooney a a declarat si el ca “stirea” este o minciuna.

Trailer Salt:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea