Showbiz

#hollywood #producatori #incasari #angelina jolie

Angelina Jolie - mina de aur pentru producatorii americani

Angelina Jolie este cu siguranta cel mai bun produs de export al SUA si acest lucru se vede cel mai bine in incasarile obtinute de cele trei filme in care a jucat actrita in 2008. Peliculele le-au adus producatorilor peste un milliard de dolari.

Filmul de animatie Kung-Fu Panda, pelicula de actiune Wanted si drama Changeling au facut din Angelina Jolie cea mai profitabila actrita de la Hollywood. Kung - Fu Panda a incasat peste 630 de milioane de dolari in toata lumea si este urmat de Wanted , care a reusit sa stranga aproape 340 de milioane de dolari.

Cel mai recent film in care Jolie detine rolul principal sub bagheta regizorala a lui Clint Eastwood, Changeling, a adunat pana acum peste 30 de milioane de dolari, insa productia a fost lansata pana acum doar in cateva tari.

Cu asemenea incasari, Angelina Jolie poate fi considerate pe buna dreptate o mina de aur pentru producatorii de filme americani.

Changeling va fi lansat in Romania la jumatatea lunii ianuarie anul viitor. Filmul este inspirat de un caz real si spune povestea unei femei din America anilor ’20 al carui copil dispare si este inlocuit cu un altul spre disperarea femeii care porneste o lupta impotriva sistemului corupt.

Urmareste trailerul filmului Changeling.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea