Showbiz

#angelina jolie #clint eastwood #changeling #premiera #new york

Angelina Jolie - laudata de Clint Eastwood

Veteranul regizor Clint Eastwood pare sa fie un fan declarat al frumoasei Angelina Jolie, pe care o lauda din toata inima pentru talentul si fizicul de invidiat, informeaza femalefirst.co.uk.

Angelina Jolie este vedeta noului film al lui Eastwood , Changeling, a carui premiera a avut loc sambata, 4 octombrie, la New York .

Prezent la premiera, Clint Eastwood a afirmat: "I-am admirat intotdeauna talentul. In plus, are o fizionomie superba, cea mai frumoasa fizionomie din lume. Desi este tot timpul in atentia presei, Angelina este foarte talentata. Ar fi usor sa o judeci fara sa o vezi la lucru”.

In filmul lui Eastwood, Jolie joaca rolul unei mame disperate care isi cauta fiul rapit. Autoritatile dau de urma copilului, iar ziua cand acesta se intoarce acasa este cea mai fericita din viata mamei. Dar curand apar tot mai multe indicii ca de fapt baiatul nu este de fapt al ei. Cine este de vina, politia sau altcineva? Changeling este inspirat dupa un caz real .

La premiera de la New York, Angelina Jolie, a captat din nou intreaga atentie a presei, afisand o silueta de invidiat, in ciuda faptului ca a nascut gemeni in urma cu doar 3 luni.

Vizioneaza trailerul filmului Changeling.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea