Showbiz

#angelina jolie #umilit #barack obama

Angelina Jolie l-a umilit pe presedintele Barack Obama

Angelina Jolie este un star atat de important, incat isi permite sa-l refuze chiar si pe presedintele SUA, Barack Obama.

Actrita a fost invitata de Obama sa ia parte la sfarsitul saptmanii trecute la Correspondents Dinner la Casa Alba alaturi de multe alte vedete, insa Jolie l-a tratat cu spatele pe presedintele american, neonorand invitatia. Gestul vedetei nu a ramas neobservat de presa, care a comentat destul de dur decizia lui Jolie.

Dar din tabara actritei a venit imediat si explicatia pentru absenta ei: “Angelina este mereu invitata la tot felul felul de evenimente de acest gen, dar intotdeauna refuza sa ia parte”, a spus o sursa pentru site-ul PopEater.

“In aceasta perioada filmeaza in Europa, dar nu de asta nu a fost prezenta la dineul organizat de presedintele Obama. Nu a mers pentru ca in weekendurile in care nu lucreaza prefera sa-si petreaca timpul ajutandu-i pe cei care chiar au nevoie, in loc sa stea la masa cu alte vedete, sa bea sampanie si sa rada la glumele proaste care se fac la astfel de intruniri”, a comentat aceeasi sursa.

“Angelina nu judeca alte celebritati pentru faptul ca vor sa ia masa cu presedintele Obama, dar ea considera ca este mult mai important ceea ce faci decat ceea ce spui”, a precizat sursa.

In pauza de filmare pe care a avut-o de Paste, Angelina Jolie si Brad Pitt au mers in Bosnia pentru a vizita mai multe familii de refugiati , alaturi de reprezentanti ai UN si Unicef .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea