Showbiz

#angelina jolie #interdictie #filmare #bosnia

Angelina Jolie, interzisa in Bosnia

Angelina Jolie nu mai ar voie sa filmeze in Bosnia , informeaza variety.com. Autoritatile bosniace au anulat autorizatia de filmare pentru un lungmetraj regizat de Angelina Jolie, o poveste de dragoste   intre o musulmanca violata si agresorul sau, in timpul razboiului din Bosnia Hertegovina.

Oficialii bosniaci au luat aceasta masura, in urma protestelor vehemente ale unei asociatii de femei care au fost violate in timpul conflictului.

"Este o minciuna. Intre miile de marturii ale femeilor violate in timpul razboiului, nu exista niciuna care sa prezinte o poveste de dragoste intre victima si calaul ei", a declarat Bakira Hasecic, lidera asociatiei "Femei victime ale razboiului" din Sarajevo.

Ministrul Culturii din Bosnia, Gavrilo Grahovac, a declarat ca Angelina Jolie va primi autorizatie de filmare cu o singura conditie: "Vor avea autorizatie daca ne vor trimite un scenariu cu o poveste care sa nu fie cea pe care o stim acum".
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea