Showbiz

#angelina jolie #cinema #hollywood #monden #celebritate

Angelina Jolie in vizita la Bucuresti

Angelina Jolie are programata o vizita la Bucuresti. O organziatie non-guvernamentala a invitat-o pe celebra actrita sa participe alaturi de alte vedete autohtone, la un bal de caritate, in cadrul unei campanii sociale , anunta Antena 3.

Evenimentul va avea loc la sfarsitul lunii octombrie. Desi, Angelina Jolie nu si-a confirmat inca prezenta, ONG-ul aflat in negocieri cu PR-ul vedetei sustine ca sansele ca vedeta sa vina la noi in tara sunt foarte mari.

Campania pe care o organizeaza Asociatia de Interventie Terapeutica in Situatii de Criza (AITC) se intituleaza „Spuneti NU abuzului sexual fata de minori” si cuprinde mai multe etape, una dintre acestea fiind respectivul bal de caritate ce se va desfasura la Palatul Ghica din Bucuresti.

"Suntem in negocieri cu managerul Angelinei Jolie, pentru a stabili detaliile vizitei sale la Bucuresti. Nu stim insa daca in perioada respectiva agenda ii va permite sa faca aceasta vizita, insa sansele ca ea sa ajunga la Balul de caritate din Capitala sunt foarte mari"
, a declarat Mirela Zivari, presedintele AITC, pentru Antena3.ro.

Ilie Nastase, Cristi Chivu sau Leonard Doroftei sunt asteptati sa participe si ei alaturi Angelina Jolie, care este invitat de onoare la acest eveniment. Acestia vor licita obiecte personale , precum tricouri sau sepci, obiecte care au marcat intr-un fel viata lor profesionala.

Urmareste trailer-ul filmului Wanted cu Angelina Jolie in rol principal:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea