Showbiz

#angelina jolie #scarpetta #film #thriller #suspans

Angelina Jolie in seria Scarpetta

Angelina Jolie, Fox 2000 si scriitoarea Patricia Cornwell au batut palma pentru un contract avantajos. Studioul Fox a primit drepturile de ecranizare ale bestsellerului despre viata medicului Kay Scarpetta , scrie Variety. Kay Scarpetta este un personajul protagonist al unei serii de romane politiste .

Filmul va fi produs de Mark Gordon si Geyer Kosinski, iar Bryan Zuriff va fi producator executiv. Studioul, producatorii si Angelina Jolie s-au intalnit pentru a stabili detaliile. Cartea Patriciei Cornwell cuprinde 16 volume, iar filmul va fi un thriller suspans, in genul peliculelor Tacerea mieilor si Seven.

Proiectul este unul de mega succes, daca ne gandim ca Angelina Jolie este una dintre cele mai apreciate actrite de la Hollywood , iar Patricia Cornwell una dintre cele mai vandute scriitoare din lumea intreaga. Cornwell a semnat anul trecut un contract cu Lifetime Television pentru adaptarea a inca doua romane de ale sale, At risk si The Front, iar in decembrie 2008 a fost publicat si ultimul volum Scarpetta.

Pe Angelina Jolie o veti putea vedea in curand in thriller-ul politic Salt, in regia lui Phillip Noyce, iar pe viitor, actrita va fi vocea tigroaicei din continuarea Kung Fu Panda. In agenda actritei mai figureaza si aparitia in sequel-ul Wanted, in regia lui Timur Bekmambetov.

Urmareste trailerul filmului Changeling

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul de Cinema

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea