Showbiz

#garderoba #angelina jolie #brad pitt

Angelina Jolie il lasa pe Brad Pitt sa-i aleaga rochiile

Brad Pitt are ultimul cuvant atunci cand vine vorba de garderoba lui Angelina Jolie. Alegerile actorului nu sunt totusi inspirate de fiecare data si una dintre ele i-a castigat actritei un loc in lista celor mai prost imbracate vedete.

Angelina Jolie pretuieste sfaturile iubitului ei, Brad Pitt, si atunci cand vine vorba de haine. Rochia aleasa de Brad i-a adus insa un "Asa nu" din partea stilistilor in urma cu doi ani, la premiile Screen Actors Guild .

Lubov Azria, directorul creativ al BCBGMaxAzriaGroup, casa de moda aleasa de Angelina Jolie pentru eveniment, a povestit cum parerea lui Brad Pitt cantareste cel mai mult in ochii Angelinei.

"Urma sa o imbracam pe Angelina si am adus trei rochii. Cand am ajuns acolo, ne-a spus ca Brad ii va alege tinuta. De obicei o echipa de 10 oameni cantareste fiecare aspect, dar Brad a fost foarte hotarat. Este arhitect si ii plan croielile geometrice ", a explicat Azria, citat de Showbizspy.com.

Multi stilistii au crezut ca rochia a fost purtata de Angelina Jolie invers, cu decolteul la spate, iar directorul Max Azria a confirmat ipoteza.

"Nu ma gandesc prea mult la ce port pe covorul rosu, dar din cand in cand imi place sa ma imbrac elegant si sa ma simt o doamna", spunea Angelina despre alegerile ei in moda.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea