Showbiz

#presa #critica #barack obama #angelina jolie

Angelina Jolie il critica in presa pe Barack Obama

Angelina Jolie este suparata pe presedintele Barack Obama pentru abordarea ineficienta a situatiei din Darfur , ="xirtireh" href="//www.acasa.ro/ " title=" sudan ">Sudan , scrie accesshollywood.com.

Actrita, care este Ambasador al Bunavointei pentru U.N. ( Natiunile Unite ) din 2001, a intreprins o serie de vizite in regiune pentru a ajuta refugiatii conflictului din Sudan prin intermediul fundatiei Jolie-Pitt. Intr-un editorial realizat de de justitie in Sudan? In plus, cand administratia de la Casa Alba afirma ca intentioneaza sa «imbunatateasca viata oamenilor din Darfur», as vrea sa stiu exact ce planuri au, in afara de observatiile evidente ca viata acestor persoane nu se va inrautati”, scrie ”, a adaugat Jolie in incheierea articolului sau.

Angelina Jolie si partenerul ei de viata, Brad Pitt, sunt printre cele mai active vedete implicate in meditizarea situatiei din Darfur, alaturi de actori precum George Clooney, Matt Damon sau Don Cheadle.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea