Showbiz

#brad pitt #angelina jolie #despartire #zvonuri #relatie #copii #gemeni #burn after reading

Angelina Jolie il ameninta pe Brad Pitt cu despartirea

Dupa ce, saptamana trecuta, au infirmat zvonurile conform carora s-ar putea desparti, cuplul Brangelina este din nou in atentia tabloidelor din cauza problemelor de familie. Frumoasa Angelina l-a averizat pe Brad ca il va parasi, daca acesta isi continua sirul excursiilor incepute dupa nasterea celor doi gemeni , Knox Leon si Vivienne Marcheline, in luna iulie a acestui an.

Brad Pitt a devenit tata de gemeni in aceasta vara, dar nu a stat prea mult timp acasa alaturi de copii si partenera sa de viata, fiind ocupat cu filmarea unei noi pelicule si promovarea productiei Burn After Reading, cel mai recent proiect al sau. In tot acest timp, Angelina Jolie a ramas singura la resedinta cuplului din sudul Frantei, simtindu-se neglijata.

“I-a spus lui Brad ca daca nu vine acasa, se vor desparti. L-a amenintat ca va pleca si va sta la un hotel, insa Brad a convins-o sa se razgandeasca”, a declarat o sursa din anturajul cuplului. Totusi, in ciuda tuturor zvonurilor din presa, Brad Pitt si Angelina Jolie sustin ca relatia lor merge bine si se bucura de cei sase copii pe care ii au impreuna.

Urmareste trailerul productiei Burn After Reading, ultimul film in care joaca Brad Pitt.  



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea